Creagia
Creació de productes i serveis

Una missió: des del concepte fins al llançament.

Tant si només tens una idea, alguns esborranys o fins i tot un prototip: T'ajudarem a construir el teu MVP (Mínim Producte Viable) per al llançament del teu projecte.
Després d'anys treballant amb múltiples empreses i projectes, tenim la mentalitat i agilitat que es necessiten per a construir un negoci digital des de zero.

El nostre equip de disseny i desenvolupament us ajudarà a portar la vostra empresa de la idea al llançament. Creant un producte digital únic que s'ajusti a la vostra idea, i que permeti posar en marxa l'empresa que esteu esperant.

Per citar alguns exemples, hem tingut l'oportunitat de contribuir en la definició i construcció tècnica de projectes com aquests:

Go—PopUp és el referent europeu de lloguer d'espais per dies. La seva solució connecta les idees de projectes efímers amb els propietaris d'espais increïbles on dur-los a terme.

Hem treballat amb ells per desenvolupar diverses eines al llarg del temps que són el core del seu negoci: un marketplace autoservei per connectar llogaters i propietaris, una potent eina de gestió amb CRM, un software de gestió de propietats immobiliàries i una solució de realització de pop-ups online.