Creagia
Disseny d'un nou producte.
Disseny i desenvolupament tècnic de projectes a mida.

Independentment de si és un producte intern de gestió o si és un sistema obert al públic, el nostre equip s'enfocarà a executar un projecte que s'ajusti a les vostres necessitats. Posem l'usuari al centre desenvolupant productes que l'ajudin en el seu dia a dia: resolem problemes complexos amb solucions senzilles aportant nous valors i actius al teu negoci.

Alguns àmbits en els quals la tecnologia et pot ajudar a millorar i créixer dins de la teva companyia:

  1. Interacció amb els teus clients
  2. Vinculació i empoderament dels treballadors de la teva empresa
  3. Transformació dels teus productes i serveis
  4. Optimització de processos

Entre d'altres, hem construït des de zero projectes com aquests:

Et podem ajudar de diferents maneres, aquestes en són algunes:

  1. Sé el que necessito, però em cal algú que ho desenvolupi.
  2. Necessito resoldre algun problema digitalment, però no sé com conceptualitzar-ho ni desenvolupar-ho.
  3. Tinc una organització i estic disposat a veure com la tecnologia em pot ajudar a millorar en qualsevol aspecte.

En el dia a dia de l'empresa, i de major o menor necessitat, sovint realitzem inversions en tota mena de despeses i actius -moltes vegades sense conèixer realment el retorn de la inversió d'aquella despesa-. Hem sentit a parlar de molts conceptes com digitalització, transformació digital o indústria 4.0. Però realment no ens hem plantejat que constructives poden ser inversions en l'àmbit de millora digital.

T'has plantejat mai si la teva empresa podria invertir en una eina a mida que ajudés a optimitzar recursos o millorar processos? A facilitar la interacció amb els teus clients? O fins i tot com es pot transformar el teu producte/servei amb la tecnologia? Sovint desconeixem aquestes opcions -fins i tot com de ràpid es pot recuperar la inversió amb eines d'aquest estil des del primer dia-, però a Creagia treballem cada dia per a crear projectes a mida com aquests.